Ring: 51 89 21 85

Psykoterapi

Psykoterapi, er samtaleterapi med hele kroppen.
Vi tager udgangspunkt i det du er udfordret med. Det kan være et dagligdags problem, angst, allergi, spiseforstyrrelse, gamle traumer, nye voldsomme hændelser, eller du bare ikke har det godt.
Vi starte med en samtale, for at finde frem til hvad vi skal arbejde med. Herefter laver vi traumeterapi, for at finde selve årsagen og forløse den.

Ofte er det godt at afslutte en psykoterapi, med lidt kropsterapi, for at integrere det hele. Det finder vi ud af, når vi er i gang med behandlingen. 
Når du booker tid, behøver du ikke tænke over, hvilke af behandlingsformerne du skal have. Derfor har jeg slået det hele sammen og kalder det traumeforløsende kropsterapi.

Hvad kan det bruges til

Du vælger traumeforløsende kropsterapi, hvis du har:
* Smerter, akutte eller kroniske
* Angst
* Allergier
* Stress
* Depression
* Spiseforstyrrelse
* Spændingshovedpine, Migræne
* Piskesmæld
* Skæv hofte/ryg/bækken
* Koncentrationsbesvær, indlægringsvanskeligheder
* Tinitus
* Hjernerystelse
* Svimmelhed
* Iskias smerter
* Diskusprolaps
* Bækkenløsning
* Søvnbesvær
* kæbespændinger, problemer med bidefunktion

Mine værktøjer

Min værktøjskasse jeg bruger til Psykoterapi indeholder blandt meget andet:
* Transbiologisk traumeterapi
* Meta-sundhed
* Tankefeltterapi
* Samtaleterapi
* Familieopstilling
* Whole hearted healing
* Spirituelmentoring

Kun nogle af værktøjerne bruges i den enkelte behandling

Pris og booking

1 session a 80 min. kr. 1.150,
Unge studerende med gyldigt studiekort  kr. 750,-
Børnesession a 50 min. kr. 750,-

Rabatkort
5 sessioner a 80 min kr. 5.175,-
10 sessioner a 80 min. kr. 9.995,-

"Det gjorde en verden til forskel"

— Birthe Nexø

"Da jeg startede mit forløb hos Gitte havde jeg 14 dage forinden fundet konstateret tarmkræft. De 14 dage forgik for den meste på sofaen i dyb angst. Ved en tilfældighed får jeg kontakt til Gitte der siger hun godt kan behandle mig. Jeg tænker hvad kan hun gøre for mig? men jeg får slæbet mig afsted for det kan jo ikke gøre noget værre. Jeg er hos Gitte i 2 timer hvor hun sidder og banker forskellige steder på min krop og jeg siger forskellige sætninger som jeg på det tidspunkt syntes var lidt mærkeligt. I dag ved jeg at det var tankefeltterapi. Men det hjalp mig. Det gjorde en verden til forskel. Det fjernede det meste af min angst dog ikke 100% men jeg fik mod på livet igen og kunne holde angsten nede hvad jeg er sikke på er en stor hjælp i forbindelse med det kræftbehandling jeg senere skulle igennem. Det bedste ved forløbet er selvfølgelig at kunne leve livet uden hele tiden være bange. Mit valg var sygdommen med angst eller sygdommen uden angst. Jeg har fået øjnene op for de muligheder der ligger i det alternative og gør hvad jeg kan for at tage det bedste fra begge verdner . Jeg sagde ja tak til kemo da jeg følte det var en nødvendighed, men har kigget meget på mit sind og her har Gitte været en meget stor hjælp. Jeg har kigget på min kost og tænker over hvad for cremer der bliver brugt og hvad jeg omgiver mig med, alt sammen noget der blev en naturlig proces efter mit forløb men ikke noget jeg er blevet påduttet. Da jeg startede tænkte jeg ikke så meget over det andet end "Jeg prøver" I dag tænker jeg mere over hvor jeg ville havde været hvis jeg ikke var kommet afsted. Jeg vil anbefale et forløb til alle med angst af den ene eller anden årsag. Man får nogle redskaber man kan bruge til at holde sin angst nede. Og til alle der har brug for at få sin krop ned i gear." — Birthe Nexø

"Nu kan jeg igen gå lige så langt som jeg har lyst"

— Lene

"Efter mere end 10 år med problemer med lænden, hvor forskellige læger har konstateret alt fra skæv ryg til forskellige benlængde og 'ordineret' indlæg i én sko og håndkøbsmedicin, så har 2 gange hos Gitte fikset problemet. Nu kan jeg igen gå lige så langt som jeg har lyst og i alle slags tempi uden nogen form for smerter. Udover den kæmpe forøgelse af livskvalitet som resultatet af behandlingen er, er det bedste at man føler sig helt sikker og i kompetente hænder. Jeg kom egentlig første gang for at få hjælp til nakke og skuldre, hvilket jeg også fik og med Gittes hjælp fandt jeg så ud af, at også stress er med til at 'hjælpe' på den tilstand. At Gitte så med det samme så mit rygproblem og afhjalp det, var en uventet bonus. Jeg er dybt taknemmelig for hjælpen med det hele." — Lene

"Gamle blokeringer slipper i løbet af sessionerne."

"Indre ro, bedre kontakt til min indre kerne, større livsglæde, mere retning i mit liv.Indsigt i hvad der er vigtigt for mig i mit liv lige nu. Oplevelser af at gamle blokeringer slipper i løbet af sessionerne. Gitte er kompetent, skarp, empatisk og ved lige præcis hvilke et af hendes mange redskaber, hun skal bruge for at hjæple dig mest mulig. Hver gang jeg har fået en behandling hos Gitte er jeg gået derfra med en følelse af, at det virkelig har rykket og jeg har fået bearbejdet blokeringer mm. Gitte har en beroligende og groundende og ikke mindst kærlig energi og tilgang i sine behandlinger." — Karina Ida Tofte.

"Det gav en fantastisk ro i kroppen"

"Det bedste ved behandlingen var min krops reaktion, da du rytmisk "prikkede" mig på brystet. Det gav en fantastisk ro i kroppen. Kropsmassagen var rigtig god. Jeg vil anbefale behandlingen til folk med behov for at finde ro i krop og sind." — Karina Holst