Ring: 51 89 21 85

Familiebehandling

Har du et sensitivt barn, et barn med ADHD, autisme, spiseforstyrrelse, misbrug, et barn der ikke trives i institution eller skole, eller bare et barn med særlige behov, eller har du og din partner problemer i forholdet til hinanden eller jeres børn, er familiebehandling lige noget for jer.
Der er som regel mange forskellige ting indblandet, når et barn ikke trives eller ikke har det godt. Forhold til bl.a. institution, skole, kammerater, søskende og forældre, er med til at påvirke barnet.

Her skræddersyer vi sammen et behandlingsforløb med Kranio Sakral Terapi, Helhedsterapi, coaching, psykoterapi og systemisk familieopstilling. Både barnet og de voksne kommer til behandling. Også gerne søskende, da hele familien ofte bliver berørt. Vi starter med en indledende samtale, hvor vi sammen lægger en plan for forløbet og hvem fra familien der skal med.

Hvad kan det bruges til

Du vælger familiebehandling, hvis du har:
* Børn med særlige behov, diagnoser eller udfordringer, hvor du gerne vil støtte op om barnets udvikling, ved at få hele familien på banen.

* Udfordringer mellem forskellige medlemmer i familien.

Vi starter med en indledende samtale, hvor vi kortlægger situationen og laver en behandlingsplan for de forskellige medlemmer. Nogle gange er denne samtale nok, til at få tingene til at falde på plads og få nye værktøjer til at klare hverdagen.

I henhold til forældreansvarsloven gælder følgende:
Børn i terapi og behandling hos privatpraktiserende behandlere. Bopælsforældre eller samværsforældre kan ikke alene beslutte, at barnet henvises til eller går i behandling hos privatpraktiserende psykologer, psykoterapeuter eller andre behandlere uden den anden forældres samtykke.

Mine værktøjer

Min værktøjskasse jeg bruger til familiebehandling, indeholder blandt meget andet:
* Transbiologisk traumeterapi
* Tegne banke terapi
* Meta-sundhed
* Tankefeltterapi
* Samtaleterapi
* Familieopstilling
* Whole hearted healing
* Dynamic stillness
* KranioSakral terapi
Kun nogle af værktøjerne bruges i den enkelte behandling

Pris og booking

Indledende samtale 50 min kr. 500,-