Helhedsterapi

Efter nogle år med massage, Kinesiologi og Kranio Sakral Terapifølte jeg at jeg manglede noget mere konkret til følelserne. Jeg havde tidligere selv haft stor glæde af doktor Bachs blomsterremedier, der går ind og afbalancerer 38 forskellige grundfølelser. I min uddannelse til Bach terapeut, fandt jeg ud af, hvor vigtig og healende samtalen er. Derfor fandt jeg frem til Coach uddannelsen hos ID academy, der ikke kun handler om coaching, men lægger stor vægt på at komme ned i kroppen og mærke efter hvad det er der sker, så det ikke kun er sindet, men følelser og kropfornemmeler der arbejdes med.

Ved at blande de forskellige behandlingsformer, fandt jeg ud af at resultaterne blev meget større og dybere og mere langvarige.

F.eks. har et hold i lænden eller nakken ofte noget med korsbenetat gøre. Et korsben der trækker skævt hører ofte sammen med ”at gøre ting man ikke har lyst til, eller ikke gøre det man har lyst til.”

Ved at arbejde med kinesiologi til at afbalancere meridianerne i bækkenområdet, Kranio Sakral Terapi til at oprette bækkenet, massage til at blødgøre muskler, Rosenbergteknik til at blødgøre bindevæv, coaching til at få set på hvilke følelser, der er grund til ubalancen og nogle bach remedier til at understøtte denne ubalance, ja så er mine behandlinger blevet meget mere præcise, dybe, nærværende og helbredende.

Der er aldrig 2 behandlinger i helhedsterapi, der er ens.

Der er ingen fast protokol. Vi taler kort om hvordan du har det, nu og i det hele taget og hvad der er af fysiske ubalancer. Når jeg går i gang med at behandle kroppen, er der som regel et område der tiltrækker sig mere opmærksomhed. Når den fysiske ubalance behandæes, kommer der ofte en følelse eller erindring til overfladen. Ved at arbejde med dette samtidig, giver kroppen endnu mere efter og