1 2 3 4

2013 © Webmaster-Service

Tidsbestilling  |  Tlf.: 51 89 21 85  |  E-mail kontakt@gittesmassage.dk
Del via Facebook
Del via Twitter
Del via Google Bookmarks
Del via e-mail
Startside

Tidsbestilling kan ske

på tlf.:  51 89 21 85

Hvis jeg ikke tager telefonen, så læg en besked på telefonsvareren, men dit navn og telefon-nummer og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.


Eller send en mail til kontakt@gittesmassage.dk

KRANIO SAKRAL TERAPI

OPRETNING AF UBALANCER I RYG OG BÆKKEN

En dybdegående massage på de enkelte muskler, deres udspring og hæfte.


Massagen skaber balance i kroppens muskler, organer, kredsløb og immunforsvar, og virker smertelindrende selv på ømme og overbelastede muskler.


Kroppens affaldsstoffer og toksiner udskilles, hvilket medfører større bevægelighed i muskler og led, samt øget velvære i hele kroppen.

Kranio sakralsystemet er knoglerne i kraniet, hele rygsøjlen, ansigtet, korsbenet (sakralpladen), halebenet, de membraner (hinder), der holder hjernen på plads i forhold til knoglerne i kraniet, samt et halvt lukket hydraulisk system, som indeholder væske (cerebrospinalvæsken), der cirkulerer omkring hjernen og ned i rygsøjlen (den forlængede rygmarv).


Væsken er vigtig som støddæmper for hjernen, og for at hjernecellerne kan få næring samt udskille affaldsstoffer.

Ryggen er en slags samlingspunkt for resten af kroppen.


 Ubalancer i f.eks. nakke, arme, ben, ryg og bugmuskulatur vil resultere i forskydninger langs rygsøjlen, hvilket kan medføre uens benlængde eller skæv rygsøjle.  


Efter nogle behandlinger kan balancen genoprettes uden indlæg i sko m.v.

FYSIURGISK DYBDEMASSAGE

Naturlig behandling af krop, sind, ånd og sjæl

En behandling kan laves udelukkende med en behandlingsform, men oftest vil jeg blande de forskellige behandlingsformer, så behandlingen bliver tilpasset dit behov i nuet.

Vi starter med en kort samtale, hvor du fortæller om dine smerter, udfordringer, ubalancer med videre. Som regel starter behandlingen med lidt Kranio Sakral Terapi, for at give ro til krop og sind. På denne måde er kroppen mere modtagelig for den efterfølgende dybe behandling.

Behandlingen kan foregå i stilhed, eller vi kan tale om de ting der kommer op, når ubalancer forløses. Meget ofte er det tanker og stress, der efter at have hvisket til dig i lang tid uden at blive hørt,  til sidst råber til dig, ved måske at give dig smerter i knæ, mave, arme eller hold i for eksempel ryg eller nakke. Mange smerter i ryg og nakke, kommer fra en ubalance i korsbenet. En ubalance i korsbenet kommer oftest, fordi du har en ubalance i dit liv, der hænger sammen med

- Ting du gør, som du ikke har lyst til at gøre.

- Ting du har lyst til at gøre, som du ikke får gjort.

Begge dele stresser din krop, der på længere sigt giver dig fysiske skavanker. Derfor kan det nogle gange være godt at tale om tingene under massagen.

Du kan også supplere kropsbehandlingen med en coach session, hvor vi går i dybden med det der trigger dig.

Mange gange bruger jeg varme lava sten i behandlingen til de belastede steder, til at varme muskler op inden behandling eller bare for velværets skyld.

Du kan også blive testet kinesiologisk  for vitaminer, mineraler, cellesalte og andet.

Alle behandlinger afsluttes med en forening af krop, sind, ånd og sjæl, så du går herfra med en følelse af at være samlet og hel.

Det er vigtigt at du drikker rigeligt med vand i løbet af dagen efter en behandling.

Herunder kan du læse lidt om de forskellige behandlingsformer.

LYSTERAPI

Mod vintertræthed og vinterdepressioner.Lad være med at gå i vinterhi, men lad lyset fra Bio-lamp fylde kroppen med energi, glæde og godt humør.


Bio-lamp leje pr måned. Kr. 750,-

Depositum kr. 1.000,-

Køb af Bio-lamp kr. 3.475,-

FODPLEJE

Behandling i eget hjem


Fødderne bærer dig gennem hele livet, husk at være god ved dem.


Korrigering af negle og neglebånd.


Behandling af nedgroede negle og hård hud.


Behandling afsluttes med let fodmassage.


Tilskud iht helbredskort gives.

Healing (at gøre hel) har været kendt i de fleste gamle kulturer.


Energi sendes ind i din krop eller aura og retter alle ubalancer op, både fysisk, psykisk og kemisk.


Healing er en varm nærværende massage, som giver dig en følelse af helhed og harmoni med dig selv og naturen. Det er godt at bruge healing forebyggende.


Hvornår følte du sidst, at du var hel? Behandlingstid ca. 1½ time

HEALING

Bachs Blomsterremedier er et naturligt behandlingssystem, udviklet af den engelske læge Dr. Edward Bach (1886-1936).


I følge Dr. Bach bliver vi syge, når vi ikke lever i overensstemmelse med vort indre, dét vi virkelig er. Systemet tager udgangspunkt i en samtale med klienten om hans/hendes følelsesmæssige ubalancer. Der findes 38 forskellige remedier, et remedie til hver eneste tænkelige følelse, et normalt menneske måtte have.


Dr. Bach anså vores negative tilstande, såsom vrede, bitterhed, usikkerhed, ængstelse m.m. som de egentlige årsager til sygdoms opståen. Remedierne bruges til, at genoprette balancen følelsemæssigt til både behandling og forebyggelse af sygdomme.

BACH BLOMSTERREMEDIER

KLANG MASSAGE

Med velklingende toner fra klang terapi skåle sendes vibrationer dybt ind i kroppen, hvor de påvirker steder, man ikke kan nå med fysisk massage.


Et menneske består af 60-70% vand. Kroppen består af millioner af celler, omgivet af vand og indeholdende vand. Det frie flow i denne væske blokeres ved overbelastning, og der opstår uhensigtsmæssige spændinger. Skålenes klange og vibrationer sætter vandet i blide svingninger, hvorved man opnår en dyb og afspændende indvendig massage, der løsner op for blokeringer og genskaber balancen i det frie flow.

Hvad fortæller dine drømme dig?


Har du en drøm der ofte gentager sig?


Eller kan du ikke huske dine drømme, fordi en drøm sidder fast, som en prop i systemet og derfor ikke giver plads til nye drømme?


Hav papir og blyant klar ved hovedpuden og skriv drømmen ned, så snart du vågner.

De fleste drømme har vigtige informationer til dig selv, om dig selv.


I terapien gennemgår vi din drøm og hvad de forskellige handlinger betyder for dig.

Få mere indsigt i dig selv, en fantastisk måde at arbejde med selvudvikling på.

DRØMMEARBEJDE

SENTHES. MANUEL STRESS OG TRAUMETERAPI

Fald og slag skader.  Kronisk stress og udbrændthed. Kroniske smerter. Personrelateret vold og overgreb.


Når vi rammes af stress og traumer vil fysiske og psykiske symptomer invadere det liv, vi kender og påvirke vores ressourcer og evner til at leve, som vi tidligere var i stand til.


Senthes teknikken søger, at hjælpe i det fysiske symptomfelt.

Den manuelle teknik er udformet til at støtte dit nervesystems iboende reguleringsfærdigheder. Senthes er antydningens kunst. Med bevidst og klar hensigt, i præcis afstemte berøringer, guides dit nervesystem til en bevægelse mod resolution og større færdighed i at rumme stress- eller traumetilstande.


Behandlingsprocessen sigter på at støtte nervesystemet. Således at det bliver muligt at rumme det, som tidligere var sensorisk ”urummeligt”. I sådan en proces vil der etableres nye spor i nervesystemets evne til regulering og genvinde ressourcer. Senthes giver således dit nervesystem en mulighed for en bevægelse mod reel og varig heling.

Foråret er tid til at rydde op i hus og have. Tid til at plante frø, der skal spire og vokse til smukke blomster eller afgrøder.


Foråret er tid til at rydde op i krop og sind. Tid til at plante nye ideer og gode vaner, der får din personlige eller din spirituelle udvikling til at blomstre.


Forårs tilbud:
Forårs pris kr. 2.000,-

Spar over 20%


Månedens tilbud