Familieopstilling

I familieopstilling ser vi på hvilke overbevisninger og tanker, du ubevidst har med fra tidligere generationer, der går ind og laver blokeringer og forviklinger i dit nuværende liv. 

• Har du udfordringer der bliver ved med at komme igen og igen?

• Har du problemer med relationer til andre?

• Har du drømme eller mål du aldrig når?

• Plages du af angst, depression, sygdom, spiseforstyrrelse?

Familieopstilling er et rigtig godt redskab til at arbejde med bla disse ting.


En opstilling er et slags billede af relationer, hvor man bliver inviteret ind i en verden, hvor fysisk afstand og retning spiller en afgørende rolle.

Der stilles repræsentanter op for de forskellige relationer.

I familie opstilling kan vi ændre de fastlåste billeder, skabe forandring, forsoning og nye indsigter.

Gå på opdagelse i det ubevidste på en let tilgængelig, klar og enkel måde. 

I stedet for  bare at snakke om tingene og blive i hovedet, rykker opstillingsmetoden erkendelserne ned i kroppen. Du kommer til at gå vejen, i stedet for at tænke den. 

Du kommer enten til at stå som repræsentant, i en anden opstilling, eller til at have din egen opstilling. At stå som andres repræsentanter, er utroligt givende og vil også lære dig om forskellige sider hos dig selv. 

Du kan få en 1-1 session, hvor det bare er dig og mig. Vi bruger så figurer eller stofstykker som repræsentanter. Bestil en selvudviklingssession i online booking

Ønsker du en større familieopstilling, med personer som repræsentanter, skal du tilmelde dig workshop. Se datoer og temaer under Workshops